Общи Условия

__________________________________________

1. ПРИЕМАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА ДОГОВОРА

 

Използването или договарянето на продуктите и/или услугите, предлагани в www.dreampartyproject.com, предполага приемане на следните общи условия за продажба.

Покупките, направени на този сайт, са предмет на действащите разпоредби.

__________________________________________

2. УСЛОВИЯ ЗА ПЕЧАТ

 

    2.1 ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ - Всички материали от категория Покани и Менюта / Карти и Табла / Печати подлежат на персонализация, след осъществяване на поръчка. За тази цел, след направена поръчка е необходимо да се изпрати на мейл info@dreampartyproject.com следната информация:

За Покани:

 • Имена на младоженците
 • Дата на сватбата
 • Текст на поканата

За Табла:

 • Имена на младоженците
 • Дата на сватбата
 • Имена и разпределение на гостите по маси

За Менюта:

 • Имена на младоженците
 • Дата на сватбата
 • Текст на менюто

За Номера на Маси:

 • Имена на младоженците
 • Дата на сватбата
 • Брой на масите

За печати:

 • Имена/ инициали на младоженците
 • Дата на сватбата (опционално)

В мейла е необходимо да посочите номер на поръчката.

Dreampartyproject.com не носи отговорност за правописни и пунктуационни грешки в подадените текстове.


След осъществяване на поръчката е необходимо заплащане на минимум 50% от стойността на поръчката.
При избор на метод за плащане Наложен платеж, е необходим аванс в размер на 50% от сумата по банков път след финализиране на поръчката.
Остатъкът от сумата се доплаща с наложен платеж.

 

    2.2 ОДОБРЕНИЕ - След изпълнение на всички посочени задължения в т.2.1., dreampartyproject.com изготвя проект с детайлите на поръчката и изпраща дигитално превю на посоченият в поръчката имейл в рамките на 3 до 5 работни дни.
В цената на всички материали са заложени безплатно до 2 промени в текста. 
Всяка следваща промяна в текстовете се калкулира допълнително по 6,90лв. за брой.

 

   2.3 ВАРИАНТИ - в обявената цена се включва изработката на 1 вариант - текст за гости. 
Всеки допълнителен вариант на текст - за кумуве, родители и т.н. - се доплаща на обявената мострена цена за брой.

 

   2.4 ИЗПЪЛНЕНИЕ - След финално писмено потвърждение на дигиталните превюта, се пристъпва към изпълнение на поръчката - печат, довършителни дейности и т.н.
Изработката на всички печатни материали отнема от 4 до 6 работни седмици.
При някои случаи или в периоди на голямо натоварване, срокът за изработка може да бъде удължен до 8 работни седмици.

 

__________________________________________

3. ПЛАЩАНЕ

Методи за плащане на направените през уеб сайта поръчки са следните:

 • PayPal
 • Банков Трансфер
 • Наложен Платеж

При избор на метод за плащане Наложен платеж, е необходим аванс в размер на 50% от сумата по банков път след финализиране на поръчката.
Остатъкът от сумата се доплаща с наложен платеж.

3.1. При плащане чрез наложен платеж на поръчаните стоки и услуги, Потребителят се задължава да плати в момента на доставката на неговия представител, извършващ доставката, пълната стойност на доставяната поръчка.
3.2. При плащане чрез банков превод или други платежни системи, Потребителят заплаща сума, равна на стойността на направената поръчка и едва след като плащането бъде потвърдено се доставят поръчаните стоки и услуги.
3.3. Чрез системата на dreampartyproject.com се приемат само плащания чрез банкови сметки/карти в банки опериращи на територията на Република България.
3.4. Плащания чрез банкови сметки/карти от банки опериращи извън територията на Република България, се приемат само след писмено потвърждение от страна на dreampartyproject.com, че поръчката ще бъде изпълнена при избраните срокове и условия за плащане.
a) При частично или пълно възстановяване на плащане чрез сметка/карта от банка оперираща на територията на Република България, извършено след като е получено предварително съгласие от страна на dreampartyproject.com, таксите по възстановяване на плащането са за сметка на dreampartyproject.com. 
б) При частично или пълно възстановяване на плащане чрез сметка/карта от банка оперираща извън територията на Република България, извършено без да е получено предварително съгласие от страна на dreampartyproject.com, таксите по възстановяване на плащането са за сметка на Потребителя.
3.5. При стоки, чиято поръчка изисква направата на гаранционен депозит, поръчката се привежда в изпълнение едва след като потребителят е направил депозит в размер, посочен при направата на поръчката. С направата на този депозит Потребителят декларира, че желае избраната от него срока и ще заплати разликата между пълната и стойност и направения депозит при получаването и. В случай че потребителят откаже да приеме стоката или се възползва от правото си да я откаже в 14 дневен срок, след като я е приел, dreampartyproject.com се задължава да възстанови само второто плащане, като приеме първоначално направения гаранционен депозит като неустойка от страна на Потребителя.
 

__________________________________________

4. ДОСТАВКА НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

4.1. Доставки на направени чрез системата на dreampartyproject.com поръчки се извършват изключително и само на територията на Република България.
4.2. Доставки извън територията на Република България се извършват само след писмето потвърждение от страна на dreampartyproject.com за техническата възможност за доставка и приета от Потребителя калкулация на такса доставка до избрания от него адрес/държава.
4.3. Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове.
4.4. Dreampartyproject.com си запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.
4.5. Отговорност при не спазване на предсказания срок за доставка:
а) При поръчки със стандартен срок за доставка dreampartyproject.com си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни, без да информира предварително Потребителя и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя.
б) При поръчки с добавък за по-бърза обработка и доставка, цената за доставка се намалява до цената услугата, в чиито срок е извършена доставката.
4.6. Добавъкът за по-бърза обработка и доставка на поръчките се калкулира отделно от стандартната цена за доставка. Всички промокодове, ваучери и други промо оферти за безплатна доставка се отнасят за стандартната цена за доставка и не намаляват стойността на добавъка за по-бърза обработка и доставка освен в случаите, в които това е изрично посочено.
 
 
 5. ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНА СТОКА
 
5.1. Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок от получаване на поръчката.
5.2. Dreampartyproject.com възстановява стойността на върнатата стока според употребата (изхабяването) и от страна на потребителя.
а) Ако стоката не е разопакована/употребена и търговския и вид не е нарушен по какъвто и да е начин – dreampartyproject.com възстановява сумата, на която стоката е закупена от потребителя.
б) Ако потребителят е разопаковал/употребил изцяло или частично поръчаната стока, с което е намалил пазарната и стойност, dreampartyproject.com възстановява намалената стойност на стоката. Намаляването на стойността в следствие на нарушена опаковка, употреба или нарушен търговски вид под каквато и да е форма се определя за всеки случай индивидуално, след получаване на стоката в офиса на dreampartyproject.com.
5.3. При несъответствие на стоката с основните характеристики, посочени в сайта, dreampartyproject.com възстановява платената за стоката от потребителя сума, включително и транспортните разходи, начислени за доставката и връщанео на стоката в срок от 14 дни от получаване на поръчката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
5.4. Dreampartyproject.com запазва правото си да откаже възстановяването на средства, за индивидуални поръчки от категории Покани и Менюта / Карти и Табла / Печати, които са персонализирани и предварително одобрени писмено от Потребителя.
 

6. ДРУГИ УСЛОВИЯ

6.1. Потребителят има право да поръчва стоки и услуги, представяни от dreampartyproject.com, при посочените ценови условия и срокове за доставка. При създаване на поръчката, Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти.
6.2. По всяко време преди завършването на поръчката, Потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги.
6.3. При създаване на поръчка, Потребителят влиза в договорни отношения с dreampartyproject.com, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия. Поръчката се смята за направена, при достигане на последна стъпка от процеса на поръчване.
6.4. Dreampartyproject.com има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била посочена на сайта по време на създаване на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, dreampartyproject.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.
6.5. Съобщението за намалени цени е:
 • В страниците на продукти с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана и намалението в проценти, закръглено до цяло число.
 • Извън страниците на конкретните продукти, при намаления в различни размери за отделните продукти или модификации на продукт, намалените цени се описват с диапазон от типа "от ..% до ..%" или само с горна граница "до ..%", всички закръглени до цяло число.
   
6.6. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.
 
6.7. При възникване на спорове, можете да потърсите помощ и чрез Интернет платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия. 6.8. Dreampartyproject.com има право да променя технологията и дизайна на предоставяните Услуги без предварително известяване.
6.8. Dreampartyproject.com си запазва правото да изпраща на своите потребители съобщения, свързани с нови продукти и услуги или с промени в условията и начините за използване на сегашните услуги.
Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителите.
6.9. Dreampartyproject.com не носи отговорност, ако Потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия. 
6.10. При използване услугите на dreampartyproject.com, Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.